Cestro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 (edytowany) Witam. Chciałbym przedstawić swoją ofertę dotyczącą zaprojektowania wizytówki/ek. Cena za wizytówkę jednostronną - 30zł Cena za wizytówkę dwustronną - 50zł Możliwość negocjacji cen w przypadku większych ilości. Portfolio: www.cestro.deviantart.com/gallery Wizytówki będą gotowe do przesłania do drukarni wg specyfikacji drukarni i zmienione na krzywe. Posiadam doświadczenie w projektowaniu do druku więc zostaniesz dobrze obsłużony. Istnieje również możliwość wydruku wizytówek w dowolnej ilości (minimalnie 100 sztuk) w niskich cenach. Wystawiam FV. Ceny netto. Zapraszam do kontaktu: kontakt@eseo.com.pl GG: 31640472 PW via forum Dane firmy: Agencja reklamowa ESEO ul. Paderewskiego 52/15 59-300 Lubin NIP: 6922376739 | REGON: 020610013 E. Przepraszam za niską jakość zdjęcia. Edytowano Marzec 9, 2011 przez Cestro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Podobno oszust jestes... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cestro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Podobno. Z tego forum już kilku użytkowników mi zaufało - chyba bez zastrzeżeń współpraca bo i klienci zadowoleni i ja zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Podobno.. Nie mam zastrzeżeń Dobrze się współpracowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2011 Zostawiłem Ci odpowiedni komentarz na Twoim Blogu. Wizytówki są przygotowane ładnie. Popracuj nad Blogiem (TREŚCIĄ) i będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach