Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Witam, Mam do zaoferowania dożywotnią (lifetime) licencję na panel DirectAdmin. Oddam ją już w cenie 150zł. Możliwe jest wystawienie aukcji na Allegro celem zabezpieczenia transakcji od strony kupującego. Zapraszam do kontaktu poprzez Prywatne Wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CosmicHeel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 wystawiaj na allegro kupuje to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2011 Licencja została wystawiona na Allegro w opcji Kup Teraz. Zapraszam do zakupu http://allegro.pl/show_item.php?item=1516295971 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Dopisz jaki to rodzaj licencji bo jak zapewne wiesz, nie masz prawa przenieść licencji na serwer poza aktualnym dostawcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Nie znam żadnych rodzajów licencji, nie wiem także, co rozumiesz pod pojęciem jej przenoszenia. Do licencji można przypisać dowolny adres IP - niekoniecznie u usługodawcy, u którego zakupiona została licencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Nie znam żadnych rodzajów licencji, nie wiem także, co rozumiesz pod pojęciem jej przenoszenia. Do licencji można przypisać dowolny adres IP - niekoniecznie u usługodawcy, u którego zakupiona została licencja. Błąd. Poczytaj o rodzajach licencji w DirectAdminie. Sprzedajesz napewno licencję internal, z której można korzystać tylko u jednego usługodawcy. (U tego, u którego ją kupiłeś) Nie masz prawa jej odsprzedawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Licencja odkupiona została w tym dziale od innego użytkownika. Licencja znajduje się na koncie ionic.pl. Licencja przez pewien czas była podpięta pod VPS z oferty Polserwer.pl. Nadal nie rozumiem, dlaczego chcecie odebrać mi moje prawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 bo masz ograniczona a nie pełną licencję a od pewnego czasu bardzo zwracamy na to uwagę tutaj żeby jasno było opisywane jaka to jest licencja. DA ma kilka wariantów licencji NA VPS NA Dedyk Wewnętrzna tylko u jednego operatora Licencja którą możesz operować gdziekolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Tak, bardzo zwracamy na to uwagę. Zwłaszcza po pewnej kłótni na forum odnośnie licencji. Nagle wszyscy działają zgodnie z prawem i wytykają to, że licencji internal nie wolno odsprzedawać. Zastanawiający jest fakt, że wcześniej nikomu to nie przeszkadzało i handelek szedł na lewo i prawo. Nagle się wszyscy nawrócili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 Puki nie wiedziałem jak to działa nie zwracałem, a jak tym zacząłem handlować to stwierdziłem że warto głośno i wyraźnie mówić kto leci w kulki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2011 No dobra, nie tłumacz się Żeby tak cała rzesza tych chorych polityków nawracała sie w jeden dzień... Warunki licencji cały czas są na stronie DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2011 Jest to licencja internal z serwisu ionic.pl. Chętnych zapraszam do kontaktu poprzez PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach