ownator 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Witam, Chciałbym ostrzec przed jednym z użytkowników tego forum. Więcej na ten temat na Wykopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulf 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Dokładny link? Jakieś szczegóły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 (edytowany) http://www.wykop.pl/...ewnym-oszuscie/ @ownator niezbyt intuicyjnie umieścił link Edytowano Marzec 8, 2011 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Tagi są naprawdę fajne... "Oszust","Cycki". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2011 (edytowany) Niedawno robiłem interes z użytkownikiem Cestro. Transkacja została przeprowadzona szybko i bezproblemowo. Nie wydaje mi się żeby bawił się w oszusta Edytowano Marzec 13, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2011 Niedawno robiłem interes z użytkownikiem Cestro. Transkacja została przeprowadzona szybko i bezproblemowo. Nie wydaje mi się żeby bawił się w oszusta Bo nie przeczytałeś nawet tego co ludzie o nim piszą. W pierwszych transakcjach jest wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach