akcz4 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 (edytowany) Witam Możecie mi poradzić jakiś dobry (w miarę tani - kilkanaście zł miesięcznie) hosting, na którym będzie włączona biblioteka curl? Gdyby był cron to było by cudownie Edytowano Marzec 7, 2011 przez akcz4 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemenes 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Ja wiem że megiteam.pl ma włączoną bibliotekę curl oraz ma cron. Oprócz tego to bardzo dobry hotsting. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Dodaj zdanie, że chcesz otrzymywać propozycje od firm to będziesz miał więcej odpowiedzi w swoim temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcz4 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Niestety nie mogę edytować, ale chcę otzrymywać oferty od firm Co do tej firmy na górze - 23 zł miesięcznie, a poza tym nie piszą nic o curlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 akcz4, sprawdź castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Zapoznaj się z ofertą NetDC.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 (edytowany) Zapraszam do Mzone, linki z oferta w stopce. cURL oraz CRON dostepne. Edytowano Marzec 7, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Ciężej będzie Ci znaleźć hosting który CURL i CRON nie ma. Pozostaje kwestia pozostałych parametrów. Zapraszam do zapoznania się z ofertą hostingu WWW w Hekko.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Zapraszamy do naszej oferty link w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach