kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 (edytowany) Witam. Poszukuje serwera vps o takich parametrach: Procesor - 1,5GHz Ram (gwarant) - 512MB Ram (dostepny) - 768MB Dysk - 20GB Transfer - 300GB Os - debian 5 Lokalizacja - tylko PL Serwery gier i glosowe - tak Cena - około 30zł Odpada budgetvps, bo jakos nie podoba mi sie kontakt, gdzie czeka sie tydzien na maila... Prosze o oferty firm jak i opinie forumowiczow. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Edytowano Marzec 7, 2011 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Polecam OneVPS.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 bardziej zastanawialem sie nad vipower tylko nie wiem czy dalo by sie zmniejszyc cene wzamian za mniejsza przepustowosc i mniej dostepnego ramu (chodzi o vps2) Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 (edytowany) Na zagranicznym owszem,ale na polskim może być problem. Zapytaj. Odpowiedz dostaniesz szybko. Edytowano Marzec 7, 2011 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Sprawdź ofertę NetDC.pl, jeżeli potrzebujesz innej konfiguracji VPS niż standardowa zapraszam do kontaktu mailowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Jeżeli mówimy o openVZ w ViPower.pl - to z pewnością można negocjować. Jednak sam port i pojemność nie zmieni tak wiele w cenie. Ale polecam kontaktować się z BOK. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Zapomniałem dopisac, oczywiscie openvz, nawet nie mysle o xen w tej cenie. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Dobra. Widze ze przesadzilem. No to moze: Procek 1.0-1.5 Ram (gwarant) 256MB Ram (burst) 512MB Transfer 250-300GB Lok. Tylko PL!! Prosze o oferty od firm i forumowiczow!! Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 http://netdc.pl/pokaz-vpsb/ Cena 39zl, spełnia Twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Mogę udostępnić taki serwerek w slaskdatacenter za 30zł brutto miesięcznie... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Dobra to mam chociaż jakieś rozeznanie. Zastanowię się jeszcze. Dziękuję za propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach