PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2005 Witam! Mam triala Wndows 2003 Server oraz triala PLESK. Mniejsza o to. Otóż uruchomiłem tego PLESKa... i jakie jest defaultowe hasło i login?! W DOC nic nie napisali.... : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2005 sprawdz admin/setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2005 Ja tu nic nie widze -> http://rapidshare.de/files/9391780/plesk-w...-guide.zip.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2005 a co chcesz tam zobaczyc ? sprawdzales to co ci podalem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2005 Witam!Mam triala Wndows 2003 Server oraz triala PLESK. Mniejsza o to. Otóż uruchomiłem tego PLESKa... i jakie jest defaultowe hasło i login?! W DOC nic nie napisali.... : Ale tutaj napisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach