trzewiczek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2011 Witam wszystkich, W Centrum Cyfrowym (gdzie pracuję) przygotujemy kilka aplikacji webowych z dziedziny open government. Wśród nich jest m.in. katalog danych publicznych, portal zapytań o dostęp do informacji publicznej itp. Ze względu na charakter naszych prac programistycznych szukam hostingu, który umożliwiałby nam pracę m.in. w następujących technologiach: - node.js (czyli server-side javascript) - python 2.7 (głównie chodzi o Django) - Ruby on rails - postgreSQL - mongoDB - git (z możliwością autodeploy) Ponieważ moja widza hostingowa jest niewielka - bardzo prosiłbym o pomoc w doborze odpowiedniego rozwiązania i najlepiej polecenie konkretnych firm oferujących takie usługi. Pozdrawiam, Krzysztof Trzewiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2011 (edytowany) Obawiam się, że nie będzie w tym temacie lawiny ofert, bo prawie żaden hosting w Polsce nie oferuje niczego więcej niż PHP. Node.js wdrożyliśmy ostatnio w MegiTeam, reszta z wymaganych rozwiązań jest u nas "od zawsze" Edytowano Marzec 4, 2011 przez megi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2011 +1 dla MegiTeam. Korzystam, polecam Wymienione przez Ciebie technologie dostępne via 1-click w panelu (o Node.js tylko nic nie wiem, ale z wypowiedzi megi wynika, że nie stanowi problemu). Dodaj do tego bardzo dobry suppport, gwarancję uptime na poziomie 99,9% rocznie oraz serwery w ATM. Na wszystkie z pytań zadanych do supportu otrzymałem odpowiedź wyczerpującą i nierzadko wykraczającą poza klasyczną pomoc techniczną. Decyzja należy do Ciebie, mam nadzieję, że pomogłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach