Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2004 Witam! Tak sie wlasnie zastanawiam, kiedy na serwerze wlaczylem SpamAsassin, program oznacza spam jako [sPAM], ale maile do mnie dochodza. Kiedy wlacze opcje SpamBox, cos tam pisze, ze wszystkie te oznaczone maile beda przerzucane do folderu/skrzynki o nazwie SPAM. Biorac wiec pod uwage, ze mam ustawienia domyslne, jedna skrzynke glowna, to gdzie ten spam bedzie skladowany? Czy trzeba to miejsce co jakis czas czyscic? I czy nie ma takiej mozliwosci, zeby maile oznaczone jak spam, szly gdzies "w cholere"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mobi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2004 witam spam bedzie skladowany w skrzynce spam mozesz ja obejrzec przez webmaila lub w kliencie pocztowym za loginem daj /spam wtedy wszystko z tej skrzynki sciagniesz na kompa usuwac tego z automatu bym nie radzil, bo mozesz przy okazji skasowac dobre maile, to jest tylko maszynka, cwana ale maszynka wiecej pod tym linkiem http://wiki.apache.org/spamassassin/Deleti...MailsMarkedSpam -- mobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach