Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Zakupiłem sobie serwer VPS Root, ale mam straszne problemy w ogóle z konfiguracja serwera. I chciałbym się zapytać czy ktoś nie mógłby mi pomóc tego zrobić. Głownie chodzi mi tylko o skonfigurowanie całego serwera i jeśli jest możliwe wgranie serwera ts3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 (edytowany) Zakupiłem sobie serwer VPS Root, ale mam straszne problemy w ogóle z konfiguracja serwera. I chciałbym się zapytać czy ktoś nie mógłby mi pomóc tego zrobić. Głownie chodzi mi tylko o skonfigurowanie całego serwera i jeśli jest możliwe wgranie serwera ts3. Co masz na myśli pisząc ,,Głownie chodzi mi tylko o skonfigurowanie całego serwera" ? Za darmo raczej nikt tego nie wykona Edytowano Marzec 2, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 robiłem tak jak ktoś tam pisał apt-get update apt-get upgrade apt-get install build-essential apt-get install proftpd ale nie bardzo się na tym znam a mam 1x vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 A co dokładnie potrzebujesz na tym VPSie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fod 7 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 tu masz podstawy i trochę poradników po polsku. na początek powinno wystarczyć. pierwsze forum z góry. http://www.google.pl/search?hl=pl&client=opera&hs=PVX&rls=pl&channel=suggest&q=debian+linux+forum&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=debian+linux+f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 A co dokładnie potrzebujesz na tym VPSie? postawić serwer ts3 dla znajomych tu masz podstawy i trochę poradników po polsku. na początek powinno wystarczyć. pierwsze forum z góry. http://www.google.pl...=debian+linux+f od razu opatrzę forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Niema chyba nic prostrzego od postawienia ts3. Pobierasz paczke z ts3 rozpakowujesz i piszesz: chmod +x ts3server_startscript, następnie: ./ts3server_startscript start i tyle, działa. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 jak by wystarczylo tak jak ty sobie myslisz to bym nie zakladal tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Mogę ci pomóc. Jeśli chcesz. Napisz co chcesz na PW to będę wiedział ile mi to zajmie i czy mam czas. Nawet teraz to TS3 moge postawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shelvi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2011 Ok już pomogli mi koledzy i wszystko mi gra temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach