outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 W związku z podwyżką cen w telewizji N zmuczony jestem do rezygnacji . Problemem jest dla mnie wybór pomiędzy Cyfrą + a Cyfrowym Polsatem . Co mnie interesuje : - odbiór kanałów w HD - abonament do 60zł brutto - kanały muzyczne ( eska tv, 4fun tv, viva polska - chociaż jeden z tych ) - ciekawe promocje ( wkrotce rusza ekstraklasa ale czy mecze będą tylko na canal + ? ) Czy moze sa inni operatorzy , mieszkam w Krakowie ( blisko os Ruczaj - kablówki nie ma ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 ponawiam moje pytanie , Malas nie widział jeszcze cennika malas - nie zabieraj głosu proszę, pytanie dotyczy czegos innego a nie Nki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Moim skromnym zdaniem Cyfra+ ma teraz dobrą oferte niska cena /ciekawe kanaly w tym kilka z platformy Polsatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 właśnie oferta cyfry jest ciekawa z tym że tam sie płaci za : - abonament + cena wynajmu dekodera ( 17zł ) wiec cena sie znacznie zwiększa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Cyfra + . Masz już polsat .. Możesz sobie podzielić sygnał na XX dekoderów z jednej karty ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 legalnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Tak. W obrębie jednego domu/mieszkania . Nawet cyfra wprowadziła już swoje oficjalne rozdzielacze praw dostępu karty .. Ja już to mam około 3 lat .. Z dekoderami Pionner . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 jest gdzieś o tym informacja na stronie cyfry ? nie mogę znaleść ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 http://www.cyfraplus.pl/cyfra_multiroom.html Zawsze możesz zastosować spliter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Zawsze możesz zastosować spliter. Szczególnie do Sagemcoma - kanały muzyczne ( eska tv, 4fun tv, viva polska - chociaż jeden z tych ) Wszystkie trzy są niekodowane, więc odbierzesz je na bylejakim najtańszym tunerze... Zasadnicze pytanie jest takie, co właściwie chcesz oglądać. "Kanały HD" w dużej ilości w stosunku do ceny to ma raczej jedynie eNka i telewizja na kartę hd. Zarówno C+ i Polsat życzą sobie dodatkowe dopłaty za jakość HaDe. W miarę ciekawym tandemem jest wzięcie sobie podstawowego pakietu tnk_hd + multipakietu c+ z opcją hd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 zdecydowanie cyfra + jako kibic ekstraklasa, hiszpanska, angielska, francuska, włoska - miodzio do tego nba i rugby i żużel canal + film i sport w hd , do tego hbo i national geografic hd i animal planet hd troszke to kosztuje 125 zl ale mam dekoder z pvr i dyskiem 250 gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 zdecydowanie cyfra + jako kibic ekstraklasa, hiszpanska, angielska, francuska, włoska - miodzio do tego nba i rugby i żużel canal + film i sport w hd , do tego hbo i national geografic hd i animal planet hd troszke to kosztuje 125 zl ale mam dekoder z pvr i dyskiem 250 gb Ja również jako kibic zastosowałem połączenie nki - promocja Wielka rewolucja 48zł + multipakiet z c+. Jeśli chodzi o HD no to cenowo z nką nic raczej nie konkuruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach