Cestro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Na sprzedaż blogi: 1. turystykamedyczna.net 2. typysportowe.com.pl 3. cestro.com.pl 4. turystyka.mragowo.pl Wszystkie domeny są zaindeksowane - wraz z podstronami. Co jest w cenie: - domena/y (transfer wew. dropped.pl, domeny ważne prawie rok) - pliki z FTP - baza/y danych Pojedynczo lub w pakiecie. Cena za sztukę 70zł netto lub całość w cenie 240zł netto. Wystawiam FV. Kontakt: E-Mail: biuro@seogroup.biz Gadu-Gadu: 31640472 PW via forum Dane firmy: Agencja reklamowa ESEO ul. Paderewskiego 52/15 59-300 Lubin NIP: 6922376739 | REGON: 020610013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Oszust, nie pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cestro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 (edytowany) Jaki oszust? Nie wiem o czym mówisz i kim jesteś. A blogi sprzedane - klienci zadowoleni. E. Konkrety po proszę a nie puste pomówienia. Edytowano Marzec 9, 2011 przez Cestro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Czytaj forum:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 http://www.webhostingtalk.pl/topic/29081-uwaga-na-uzytkownika-cestro/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cestro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Nikogo nie oszukałem więc nie wiem o czym jest mowa. Też mogę napisać na kogoś parę postów na paru forach i wrzucić na wykop. Jeżeli ktoś mi ma coś do zarzucenia to proszę o szczegóły (prywatnie) a nie rzucanie błotem publicznie. Lubię mieć wszystko wyjaśnione a nie chłopskie i dziecinne zachowanie. Sumienie mam czyste, ogłoszenie nie aktualne. Proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach