goddie 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2011 Witam, sprzedam serwis zarabiający, z ruchem. Szczegóły tutaj: http://allegro.pl/portal-zarabia-dla-ciebie-50-pln-dzien-zobacz-i1487397359.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Powiedz mi - dlaczego to sprzedajesz? (W powód podany na aukcji nie wierzę) Jak mój portal zarabiałby 1 800 zł na miesiąc, to trzymam go rękoma i nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 (edytowany) Trafiony - zatopiony. Moje zarabiają "tylko" 200-300zł a czasami ledwo na siebie i trzymam bo to zawsze coś jak się nie dokłada. Swoją drogą, na żadnym z tych screenów nie ma nic, ze dotyczą tej właśnie strony . Mogę ci podrzucić wykaz z mojego konta, będzie wyglądał lepiej Że tez jeszcze są naiwni, którzy na takie coś się łapią. Edytowano Marzec 2, 2011 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Nom, latwo oszukiwac Ja moge, bez zmiany adresu, kopiowania strony na inny serwer lub wlamania, zmienic tresc na wp.pl, onet.pl itp. wiec ty mogles zmienic liczby w tych statystykach Do tego, ja tez bym nie sprzedal strony ktora przynosi takie przychody Raczej mysle ze uzywasz autosurfow i temu masz tyle odwiedzin dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Google banuje za publiczne pokazywanie zarobków etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach