Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2011 W superhost promo na serwery dedykowane. Ceny 89-139zł za maszynę http://superhost.pl/promocje/oprozniamy-magazyny/ Łapcie póki jeszcze są P.s. Nie widziałem gdzie wkleić, więc gdyby ktoś uznał że powinno być gdzie indziej, przenieście proszę. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2011 (edytowany) To już nawet nie chodzi o to, że SH ma fatalną renomę... taka cena? Ale miazga : ) w sensie masakra, heh Edytowano Marzec 1, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2011 (edytowany) SH nie ma wcale takiej złej renomy, a ostatnio starają się podnieść jakość swoich usług. Patrz choćby ostatnie zmiany w ustawieniach sharedów i ich przeskok z memory_limit 32MB na 96MB.. A te ceny to za wysokie czy za niskie Twoim zdaniem? bo chyba się zgubiłem Edytowano Marzec 1, 2011 przez Raffuss (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2011 Oferta bardzo dobra. Superhost kiedyś miał tragiczną renome, sam doświadczyłem u nich wielu problemów. Kilka lat temu dostalem mejla ze moje konto resellerskie jakie tam miałem będzie przenoszone na inną maszynę. Spytałem się technika czy to wiąże się z jakimś stresem dla mnie, a on odpowiedział ze to zalezy od tego jak radzę sobie ze stresem Muszę jednak przyznać że od okolo 2 moze 3 lat to już inna firma. Taka nazwa.pl, az.pl albo kila innych są o wiele gorsze. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach