maksior lol 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 witam, w jakiej polskiej firmie mozna postawic prywatne serwery proxy na vps? znam troche firm w usa, ale zalezy mi na lokacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Myślę że na większości jest taka opcja jeżeli nie będzie wykorzystywana do niecnych celów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 (edytowany) Dokładnie jak Tym napisał. Każda firma Ci to umożliwi, ale na zasadzie że nie będziesz cudów tam robił. Edytowano Luty 28, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maksior lol 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 fajnie : ) to tak jak na zachodzie... a mozecie polecic jakies konkretne firmy gdzie mozna wziasc pod to vps'y? interesuja mnie raczej proste maszyny typu 1gb procka, 250/512 ramu i 1-2 ip ? wiem, ze na czyms takim spokojnie stawiam 10 proxy i wystarcza. choc zastanawiam sie rowniez nad wzieciem paru mniejszych polskich vps'ow i kazdego pod jedno proxy aby zachowac zroznicowana lokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 A zależy ci na jakości czy na niskiej cenie? I 1GHz a nie 1gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach