comman 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Proponuję założyć listę mailingową, abyśmy mogli się między sobą kontaktować. Ich zaległość w stosunku do mnie wynosi aż 4 m-ce, także słabo to widzę. Ale również deklaruję chęć przystąpienia do pozwu zbiorowego. Czy na forum jest Pan Krystian, bo jak pamiętam BOOST to jednoosobowa DG, czy mógłby się ustosunkować do sytuacji? Czy widać kiedy Pan Krystian się logował? Najgorszy jest ten brak kontaktu. Powiem szczerze, że chyba by wystarczyło mi zapewnienie, że to i to się stało, pieniądze będą. A takto milczenie skłania nas ku jednemu, rozsądnemu na chwilę obecną działaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2011 Ja wczoraj dzwoniłem to Pan Krystian tłumaczył mi ze nie dostał od nas żadnej faktury płatniczej ,nie chce mi sie w to bardzo wierzyc ale ok. Pieniądze mają wysłać dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comman 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Czy otrzymałeś przelew czy było to jednak ponowne puste zapewnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yanger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Czy komuś prócz Freecast udało się tam dodzwonić? Mam wrażenie, że firma wyznaje praktykę "nie odbieramy to samo przejdzie" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comman 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Jakiś update? W stosunku do mnie dalej milczą. Wysłałem przedsądowe wezwanie do zapłaty i będę próbował to załatwić inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Czym się rożni Firma od Działalności gospodarczej ? DG to pojęcie prawne (DG, spółki (jawne, cywilne, komandytowe, akcyjne, z o.o.) Firma to pojęcie potoczne obejmujące wszystkie w/w formy działalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yanger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 @comman U mnie też cisza, ja wyśle wezwanie po świętach. Jeśli coś się zacznie dziać "u Ciebie" to pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comman 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 Cisza. Freecast czy dostales zaplate za fakture? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 Cisza. Freecast czy dostales zaplate za fakture? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yanger 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 comman a tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Ja wczoraj dzwoniłem to Pan Krystian tłumaczył mi ze nie dostał od nas żadnej faktury płatniczej ,nie chce mi sie w to bardzo wierzyc ale ok. Pieniądze mają wysłać dziś Te informacje były poufne a wiec chcę publicznie przeprosić firmę za napisanie powyższego postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Te informacje były poufne a wiec chcę publicznie przeprosić firmę za napisanie powyższego postu To chyba on was powinien przeprosić za takie opóźnienie... I który punkt regulaminu określa, że była to informacja poufna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach