morfinajol 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Witam. Poszukuję serwera dedykowanego w miarę przystępnej cenie gdzieś około 250zł-350zł miesięcznie. Parametry: - RAM 4-8GB - Dysk 2x 360GB, lub 2x 500GB - Transfer bez limitu. - Procesor i5 lub i7 minimum 2x 2,0ghz - sieć 100mb/s bez zmian po wykorzystaniu danej liczby TB To tak mniej więcej z tymi parametrami, nie muszą być dokładnie takie. Zlokalizowany najlepiej w USA, ale niekoniecznie. I jeszcze koniecznie możliwość wzięcia umowy na 1, 3 lub 5 miesięcy z możliwością zmiany na inny w czasie trwania umowy. To chyba wszystko. Prosiłabym o doradzenie w miarę dobrego serwera. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 - sieć 100mb/s bez zmian po wykorzystaniu danej liczby TB To w jaki sposób ma działać limit skoro po przekroczeniu ma być jak przed przekroczeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morfinajol 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 @hdmagc Bardziej miałam na myśli to żeby bez limitu było. Znalazłam jeden, który mi by odpowiadał. http://server4you.net/root-server/server-details.php?products=0 Co o nim myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach