Tealc 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Witam, Potrzebuje niedrogiego vps z cpanelem. Wymagania 256 ram, pojemność dysku z 5-10GB transfer co najmniej 150-200GB/mc. Ps. zainteresowała mnie najtańsza oferta ze strony: http://vihost.pl/serwery-vps.php 20zł/mc Sprzęt ok, nie wiem jak z jakością ale wygląda dobrze. Martwi mnie jedynie cena cPanelu(mam problemy z zarządzeniem Linuksem(umiem co najwyżej LAMP zainstalować... dlatego szukam c panelu bo tam to prostota..) Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 A nie lepiej directadmin? Wyjdzie ci o około 60-70 % taniej niż licencja CPanel Jeżeli potrzebujesz takiego serwera to zajrzyj do hitme.net.pl / budgetvps.pl Jeżeli chcesz CPanel to licencja będzie mniej więcej 2x droższa niż sam serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tealc 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 w sumie tak przeglądam DA i myśle że powinien wystarczyć i cenowo nie wychodzi dużo A co do serwera co jeszcze możecie polecić? mam na wydanie ok 40-50zł/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Trochę to i tak mało jak na serwer z panelem Directadmin. No i jeszcze do tego instalacja, konfiguracja. Kup sobie licencję lifetime, będziesz miał bardzo tanio DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 (edytowany) Bierz w vihost.pl jeśli interesuje cie dobry kontakt z supportem. I bardzo dobra jakość/cena. Oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko serwerowi poza granicą. To na prawdę polecam Edytowano Luty 27, 2011 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach