Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Witam, Tak jak w temacie poszukuję vpsa z możliwościa dokupienia IP w sensownej cenie, dotychczas znalazłem taką ofertę: VPS Software: vePortal™ / OpenVZ™ CPU: 1500MHZ Guaranteed Memory: 1GB Guaranteed Disk Space: 50GB (RAID Based Configuration) Bandwidth: 1000GB/MONTH IP Addresses: 2 (IPv4) + IPv6 Management: Basic Managed DDOS Protection: Cisco™ Guard FREE Setup $9.95/mo Monthly + dokupienie 5 ip to koszt = 4 $ , czy znajdę gdzieś lepszą ofertę cenową? zależy mi na lokalizacji USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 To wychodzi jakieś 29 złotych na miesiąc, Ty chcesz jeszcze taniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Za tą cenę nie dostaniesz 1/3 takiego serwera Przynajmniej u Polskich dostawców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Za tą cenę nie dostaniesz 1/3 takiego serwera Przynajmniej u Polskich dostawców zależy mi na lokalizacji USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 @up ale chodziło mi o Polskich resselerów Ci co sprzedają serwery ze stanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gr4nd 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Nie chce jeszcze taniej, tylko pytam czy zna ktoś podobną ofertę, bardziej chodziło mi o koszt dodatkowych ip i w ogóle możliwość dokupienia do zwykłego vps'a takiej ilości, a tu już się odzywają osoby które nie wiedzą nic na ten temat i zabierają głos = normalka. Dziękuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach