Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 (edytowany) Sami spójrzcie na ceny rejestracji domeny oraz przedłużenia (nie wspominając o możliwości płacenia sms). Ta "firma" jest godna zaufania? Edytowano Luty 26, 2011 przez Lawliet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Reklama?to nie jest firma, od tego zacznijmy. Na razie wypowiadasz się w tematach krzaków, może je tworzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 (edytowany) Bo krzaki z reguły są interesujące, nie wiem czy to firma czy nie (miałem napisać "stragan z gruszkami") ? Wy chyba po tej tragedii w Smoleńsku zaczynacie się w detektywów bawić. EDIT: Zresztą nie odpowiedziałeś na moje pytanie, nie wniosłeś nic do tematu, offtopujecie aż się kurzy. Edytowano Luty 26, 2011 przez Lawliet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Bo krzaki z reguły są interesujące, nie wiem czy to firma czy nie (miałem napisać "stragan z gruszkami") ? Wy chyba po tej tragedii w Smoleńsku zaczynacie się w detektywów bawić. Na tym forum o krzakach się raczej nie dyskutuje. Krzaki są interesujące? Tekst roku Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 W jakimś "sensie" są interesujące. Jestem niemal pewien, że o pl.cm napisałeś KRZAK bazując na cenach, niczym więcej. Teraz po tym poście zaczniesz doszukiwać się dowodów. Słodkich snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 W jakim sensie są te krzaki interesujące dla Ciebie? A może jesteś dendrofilem? (http://pl.wikipedia.org/wiki/Dendrofilia) Tu nie ma co się doszukiwać dowodów. Brak NIPu i REGONU. Większość podstron w budowie. Nawet regulamin, który trzeba zaakceptować podczas składania zamówienia, również jest w budowie. Mam dalej wymieniać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 W jakimś "sensie" są interesujące. Jestem niemal pewien, że o pl.cm napisałeś KRZAK bazując na cenach, niczym więcej. Teraz po tym poście zaczniesz doszukiwać się dowodów. Słodkich snów. Krzak to ceny? Kolejny post roku. Kolega już Ci wyjaśnił co oznacza termin krzak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach