MichałK 7 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Witam, W tej chwili mam serwer w linuxpl.com Mam dostępne 50GB transferu miesięcznie i zużywam około 40-45 GB Zastanawiam sie nad zmianą... Bo w linuxie ogółem kiepską z transferem a mi na tym bardzo zależy. Myślałem nad home.pl ale po tym co przeczytałem na forum to raczej zrezygnuję z tej myśli. Także co mi radzicie? Moje wymagania to: 5 GB miejsca dużo transferu szybki kontakt z obsługą a nie jak w hitme.net.pl że 24H czekałem. i rozsądna cena. Najlepiej rozliczana na pół roku bądź co miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Głowanet.pl? A co do hitme to dzisiaj się z nimi kontaktowałem i odpowiedz miałem w max 2-3 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 (edytowany) Cóż, pisałem do nich w niedzielę wiec jakby mogę wybaczyć. Ale ogółem nie mam jakoś dobrych skojarzeń, może przez serwery gier bo o grach wiem, że nie były najlepsze opinie. A co do głowynet mam pytanko, płatność na rok czy możliwe inne czasy? I jak z awaryjnościa/obslugą? Edytowano Luty 26, 2011 przez MichałK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 (edytowany) Głowanet.pl? A co do hitme to dzisiaj się z nimi kontaktowałem i odpowiedz miałem w max 2-3 h To masz farta,ja czekałem 72H na odpowiedz. Ale jeśli odpowiedzą to masz od razu inny humorek heh (przynajmniej ja tak miałem) Ale na prawdę hitme musi coś z tym zrobić bo to przesada. Zobacz mzone jeśli interesuje ci zagraniczny hosting. Bo w Polsce to hitme i jeszcze coś było.A Głowanet.pl. Edytowano Luty 26, 2011 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Przetestuj fazz.pl ,jeśli Ci się spodoba,nie będzie problemu z dobraniem oferty dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Bierz u glowanet.pl z czystym sumieniem mogę polecić Co do płatności to wybierasz czy miesięcznie czy kwartalnie itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Zapraszamy do nas, pakiet MZ TWO: link w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Ja jestem w glowanet prawie 2 lata i nie narzekam... Zdarzały się pady ale tylko w OVH jak było a teraz w Polsce Monika śmiga że aż miło Jeżeli chcesz inny okres billingowy to pisz na ticket lub bezpośrednio do Adama. Dogadasz się na 100%! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 (edytowany) Sam mam hosting w ITL Z transferem u nich w porządku, aczkolwiek nie wiem czy ich przydziały transferu do poszczególnych ofert bedą Ci pasować. Musiałbyś sam zobaczyć Edytowano Luty 27, 2011 przez quebec (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Ktoś jeszcze ma jakieś oferty? Na razie najprzychylniej patrzę w stronę glowanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Również polecę glowanet.pl Zerknij też na vipower.pl Z obu korzystam, katuje i nigdzie mnie jeszcze nie wyrzucili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Do autora. Ten serwer to do czego wykorzystujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Zapraszam do zapoznania się z ofertą firehost.pl oraz do skorzystania z darmowego okresu testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 Do autora. Ten serwer to do czego wykorzystujesz? forum, około 500 uu dziennie przynajmniej według google analitics . Ale, niedługo liczę na dość duży przyrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 To musi być do tego serwer? Wystarczy hosting wydajny, zapraszam do nas - v220.pl, polecam Reseller SMALL 160zł rocznie lub Hosting pakiet LARGE 90zł rocznie. 14 dni okresu testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 W sumie moja wina źle nazwałem ;] Oczywiście, chodzi mi o hosting :]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2011 No tak właśnie zastanawiałem się że do forum dedyka kupiłeś i jakie to forum musi być wymagające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach