Aro90 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Witam Mam problem z SOA a dokładniej mi wyskakuje: Strefa SOA dla domeny arkadiuszprzybyl.pl nie jest dostępna na serwerze dns: ns1.starkom.eu, nie wiem za bardzo o co chodzi ponieważ się kompletnie na tym nie znam. Serwer mam na starkom.eu a domene wykupiłem na OVH.pl. Więc tak pierw w menadżerze domen na serwerze zmieniłem domenę z arekp.starkom.eu na arkadiuszprzybyl.pl a następnie w ovh.pl chciałem zmienić DNS więc z dns18.ovh.net na ns1.starkom.eu i z ns18.ovh.net na ns2.starkom.eu , no ale wyskakuje mi wyżej wymieniony błąd. Proszę o pomoc bo męczę się z tym od wczoraj i nic nie idzie. Dziękuje z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Musisz najpierw dodać domenę w panelu swojego hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aro90 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Ja już w panelu mam to zrobione, moją aktualną domeną na serwerze jest arkadiuszprzybyl.pl ale DNS na ovh.pl dalej nie mogę zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Serwery DNS Twojego usługodawcy nie posiadają konfiguracji dla tej domeny. Proponuję skontaktować się z supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Napisz do pomocy technicznej hostingu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aro90 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Ok, bardzo dziękuje za pomoc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 (edytowany) Tutaj jest odpowiedź, ale to niech się ich support teraz męczy. http://www.intodns.com/starkom.eu Edytowano Luty 26, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach