ylg9873 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Witam. Szukam pomocy jak skonfigurować router "Asus Rx 3041" Dziś uzyskałem Publiczny adres Ip od swojego administratora sieci jakim jest internet "espol" Firma działa w obrębie województwa Zachodniopomorskiego. Mój problem polega na tym iż nie potrafię tak ustawić routera aby przypisywał komputerom podłączonym do routera publiczne Ip. Gdy wchodzę na jakąś stronę aby sprawdzić Ip wyświetla ten zakres - Kod: 83.168.126.143 Zaś gdy chcę postawić np serwer Cs pojawia się zakres routera czyli Kod: 192.168.1.3 Oczywiście na komputerze system WindowsXP Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co już robić. Ps : dziękuję za wszelkiego typu propozycję. Pozdrawiam ! Temat jest jeszcze prowadzony na stronie "GamHostingTalk.pl" ale niestety użytkownicy nie potrafią mi pomóc dlatego postanowiłem założyć temat jeszcze tu. Więcej informacji jest w tym linku http://gamehostingtalk.pl/konfiguracja-routera-t-4495.html#pid34998 są screeny itd co już próbowałem robić proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Powinieneś mieć funkcje w panelu przy zarządzaniu połączeniem . Dynamiczne IP / Stałe IP, jeśli chodzi o cs to pokazuje ci IP wew. Czyli które dostajesz z router-a. A i porty przekieruj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 Ewentualnie DMZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach