Gość LiderHost.eu Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 (edytowany) Ja nie rozumiem jednego. I proszę mi to wytłumaczyć. Napisałem wyraźnie tak mi się wydaje. nie chciał bym kolejnych ekscesów na forum, z góry dziękuję i pozdrawiam oraz proszę o opinię/wypowiedzi gdy strona oraz usługi będą w pełni działać o tym oczywiście poinformuję. Na razie wszystko jest w fazie przygotowania. Więc dlaczego już są tworzone jakieś spekulacje na temat nie dopracowanej i nie działającej w pełni strony?... Chyba każdy jest na tyle inteligentny że potrafi czytać. Tak więc proszę raz jeszcze o wstrzymanie się od opinii/komentarzy na temat czegoś co tak naprawdę nie jest skończone. Uważam że jest wiele tematów na forum w których można się wypowiadać, rozumiem że jest tak nudno że trzeba tutaj coś pisać/atakować lub wręcz wytykać komuś błędy do których się przyznałem ponieważ NIC NIE JEST JESZCZE GOTOWE. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość i czytanie tekstu z zrozumieniem. Edytowano Luty 8, 2011 przez LiderHost.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach