KelNoReem 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 (edytowany) Witam, Poszukuję hostingu wirtualnego z przynajmniej 1GB przestrzeni dyskowej, ok. 10GB transferu miesięcznego, obsługą PHP 5.3 oraz zainstalowanym memcached i przynajmniej ~24MB do jego dyspozycji. Fajnie gdyby serwer mieścił się w polsce i miał min 3 bazy danych MySQL bez limitu wielkości, curl, pdo, mod_rewrite, poczta nie jest mi potrzebna. No i bym zapomniał, cena do ~60zł/rok. Zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm. Pozdrawiam KelNoReem Edytowano Luty 25, 2011 przez KelNoReem (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Witam, Poszukuję hostingu wirtualnego z przynajmniej 1GB przestrzeni dyskowej, ok. 10GB transferu miesięcznego, obsługą PHP 5.3 oraz zainstalowanym memcached i przynajmniej ~24MB do jego dyspozycji. Fajnie gdyby serwer mieścił się w polsce i miał min 3 bazy danych MySQL bez limitu wielkości, curl, pdo, mod_rewrite, poczta nie jest mi potrzebna. No i bym zapomniał, cena do ~60zł/rok. Zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm. Pozdrawiam KelNoReem http://freecast.pl/serwery-www.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemenes 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Cześć Polecam hosting u megiteam.pl - solidny, wydajny, z memcachem, dużą ilością języków programowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KelNoReem 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Polecam hosting u megiteam.pl - solidny, wydajny, z memcachem, dużą ilością języków programowania. pomijając ref linka, to jak ten hosting łapie się w moje widełki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach