Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 witam chciałbym stawić grę przeglądarką jeżeli będę sprzedawał konta premium za sms przez firmę dotyapy to złamie prawo nie posiadając działalności gospodarczej?? jeżeli zły dział proszę o przeniesienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Dotpay samo Cie rozliczy z przychodu za SMSy. Nie musisz mieć do tego DG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 gdzieś czytałem że niby pita przysłaja i z nim trzeba iść do skarbówki jest to prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fod 7 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 witam, korzystając z Dotpay co miesiąc pobiera się z panelu umowę i rachunek, które należy przesłać na adres spółki Eurokoncept. Z przychodu z Premium SMS jest pobierana zaliczka na podatek dochodowy. Na początku kolejnego roku przysyłają PIT do rozliczeń. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Przeczytaj regulamin, a sam się dowiesz http://dotpay.pl/files/dotpay_regulamin_uslug_premium_pl.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 a w tym picie który przyjdzie trzeba podać swój numer podatnika?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Teraz to już chyba pesel, ale znając życie to nie ma nowych druków ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 czyli trzeba podawać swój numer podatnika?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 A to w czymś przeszkadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2011 nie posiadam tego numeru narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rak115 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 (edytowany) To, że nie posiadasz tego numeru (NIP) nie jest żadną przeszkodą. Wystarczy iść do urzędu skarbowego, do którego podlegasz, i złożyć wniosek NIP-3 o uzyskanie numeru. Cała procedura trwa z reguły 7 dni roboczych. Jeśli nie masz 18 lat, nie jest to również żadna przeszkoda. Zamiast numeru dowodu osobistego podajesz serię paszportu. Edytowano Luty 27, 2011 przez rak115 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fod 7 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 czyli trzeba podawać swój numer podatnika?? konieczne jest podanie numeru NIP, w przeciwnym wypadku nie wygenerujesz sobie umowy i rachunku, które należy wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 A muszę podawać im NIP zaraz po rejestracji czy mogę później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 27, 2011 Zależy gdzie... Ja jak rejestrowałem się do płatności sms to tylko login, mail i hasło ustawiałem a reszta danych będzie potrzebna dopiero przy wypłacaniu środków z konta (tworzenie faktur itp.)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamut 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Mi chodzi o firmę dotpay z tego co widzę to przy rejestracji niet rzeba podać NIP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Ale przy wypłacie owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach