Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Zapraszamy do nas, jeśli chodzi o samą bazę to będzie 30-40zł (reszta opcji hostingu będzie po prostu pomniejszona) http://v220.pl/hosting.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Zapraszam do naszej oferty, link w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 I tak w każdym temacie te 3 firmy będą spamować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Zapraszam do naszej oferty, link w stopce. Posoadacie już serwery w PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 (edytowany) Nie nie posiadamy, niedoczytałem. A Ty nie masz opcji raportuj? Ale widzę że trzeba będzie uruchomić jakąś dobrą maszynę w Atman. Moderatora proszę u usunięcie mojeje oferty z tego tematu. A inne firmy sprawdzasz? Bo ja widzę też firmę co ma serwery w OVH. Edytowano Luty 24, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 To ja sobie zraportuje Pana Piotra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach