Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Parę dni temu pojawiła się oficjalna informacja od firmy Superhost, o kturej pisałem tutaj. Odpowiadając na otrzymywane sugestie (również na profilu FB), z przyjemnością informujemy, że od bieżącego miesiąca dla wszystkich użytkowników platformy WiseCloud (panelu WisePanel) uaktualnione zostały parametry PHP, w tym również zwiększony został parametr „memory limit” do 96 MB – zmiany pozwolą na pewno na uruchamianie jeszcze bardziej zaawansowanych aplikacji. W połowie marca nastąpi – sugerowana również przez Klientów – zmiana domyślnej wartości PHP5. Cytat z profilu Superhost na facebook Moim zdaniem krok w dobrym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabiligo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2011 W ogóle wydaje mi się, że ostatnio idą w dobrym kierunku. Jak czytam stare opinie na ich temat to wydaje mi się, że dużo na plus się zmieniło. Oby tak dalej bo mam kilku klientów którzy już przyszli do mnie ze stronami na ich serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach