urbi 12 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Witam, Poszukuje serwer VPS pod shoutcast. Cena: ~ 50 zł/m-c. Wiadomo że za tak niską cenę nie dostane nic w Polsce więc biorę pod uwagę serwer z każdego Państwa. (Dysk - min ~ 35 Gb) Obecnie korzystam z hosting.tmxp.pl co do serwerów nie mam nic złego do powiedzenia ale niestety łączę nie jest aż tak dobre bo naprawdę często zrywa połączenie. Jeżeli jest ktoś wstanie zaproponować coś to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 sprawdź ofertę freecast.pl teraz w pierwszym miesiącu masz rabat 50 % na VPS kod rabatowy to chyba 50%VPS Wiem wiem czytałem ich ofertę. Lecz niestety nie ma możliwości dokupienia np transferu... dysku... itp. Trzeba wówczas przejść na wyższą ofertę. I to mi TROSZKĘ się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Sprawdź może shella na rootnode.net 180zł/rok i masz dedykowany serwer pod shoutcasty, prawie gotowego autopilota, miejsce pod stronę itd itd itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 (edytowany) Proszę o kontakt z BOK w celu ustalenia indywidualnej oferty Edytowano Luty 24, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, linki w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 A po co Ci taki dysk pod shoutcast ? looknij vibiznes.pl polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 A po co Ci taki dysk pod shoutcast ? looknij vibiznes.pl polecam Dysk do pilota. A co do strony vibiznes.pl: "Strona w przygotowaniu. Zapraszamy wkrótce...." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Dysk do pilota. A co do strony vibiznes.pl: "Strona w przygotowaniu. Zapraszamy wkrótce...." Dość sporo 35 gb plików mp3 na poczatek mysle ze dysk 15 GB ci wystarczy średnio 1 plik mp3 wazy około 7 mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Dość sporo 35 gb plików mp3 na poczatek mysle ze dysk 15 GB ci wystarczy średnio 1 plik mp3 wazy około 7 mb Po miesiącu czasu posiadam 10.6200 Gb .mp3 ;P fakt że 15 teraz wystarczy ale chcę mieć już za w czasu więcej niż później zmieniać firmę bo np nie można dokupić dysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Napisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Wybacz pomyliłem adresy: vihost.pl polecam w 100 % za 40 zł netto masz 35 GB dysku SAS i 1 TB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach