Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 (edytowany) Witam, klient poprosił o polecenie mu firmy hostingowej, w której może płacić SMSem. Nie da rady przekonać do standardowych usług (za przelew). Czy jest na rynku jeszcze firma, której usługi za SMS możecie mi polecić? Wymagania raczej niewielkie. Najważniejsze to podpięcie dwóch domen. Z góry dzięki za jakieś propozycje i pomoc. Pozdrawiam Edytowano Luty 22, 2011 przez Shk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 (edytowany) jedynie co mi mówi to boo.pl (tutaj opinie: http://www.webhostin...c/104-wwwboopl/) Edytowano Luty 22, 2011 przez szuwarek-mini (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 Polecam Unixstorm.org :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 hsms.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 może proserwer.pl ? Kiedyś korzystałem. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 @up Również Ale i też boo polecam pod proste stronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2011 Polecam Unixstorm.org :-) A oni mają płatność sms ? Tak jak w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2011 Tak mają. Inaczej bym ich przecież nie polecił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2011 Tak mają. Inaczej bym ich przecież nie polecił Faktycznie po zalogowaniu się do Panelu klienta można doładować sms-em, ale na stronie www firmy nie widać, że można kupić konto za sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 Kolejny klient domaga się konta z płatnościami SMS. Mała strona (wizytówka) + forum na phpBB3. freecast.pl vs. uphost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 A może jednak Unix ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 Kolejny klient domaga się konta z płatnościami SMS. Mała strona (wizytówka) + forum na phpBB3. freecast.pl vs. uphost.pl ? Hmm... UPHost.pl. Mam tam konto tylko pakiet Standard, ale konta za SMS i Standard są na jednej maszynie. Na razie żadnych padów nie zauważyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach