kkuubbaa 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 witam poszukuję jakichś dobrych serwerów pocztowych do podpięcia pod stronę. U siebie na OVH mam możliwość podpięcia pod serwer, ale tam mam limit wychodzących 300 na godzinę. Myślałem o gmail, ale darmowy ma 500 wychodzących na cały dzień, ewentualnie 2000 wychodzących przy opcji płatnej 50$ na jeden adres email, a w tym przypadku mam ich 5. Staram się ominąć instalacji serwera pocztowego na dedykowanym z racji wydajności. Póki co nie jest on najszybszy, dlatego na start chciałbym pocztę trzymać poza, a w późniejszym czasie po zmianie serwera przesiąść się na lepszy dedyk. Możecie poradzić jakieś darmowe, ale raczej płatne rozwiązania ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Studio v220 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Zapraszam http://v220.pl/skrzynki.php Możliwe ustawienia indywidualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2011 Tani VPS w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach