zenon65 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Witam, 1. Jak ustawić jedną walutę w WHMCS (brak możliwości wyboru innej) 2. Lub by domyślnie wyświetlała się waluta polska z możliwością wyboru na inną (aktualnie pierwsza jest USD i za każdym razem trzeba się przełączać) 3. Gdy klikam na "Aktualizuj ceny produktów" w Ustawienia/Waluty/ to aktualizuje mi ceny produktów podane w polskiej walucie. Chciałbym by cena zmieniała się w produktach w walutach innych a pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Skasuj wszystkie waluty jakie masz i daj w ustawieniach waluty tak jak jest na obrazku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon65 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Nie mogę usunąć podstawowej waluty USD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Podstawowej nie usuniesz, to na tej podstawie jest przeliczana waluta. Możesz jednak zmienić ją na inną np na PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon65 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Podstawowej nie usuniesz, to na tej podstawie jest przeliczana waluta. Możesz jednak zmienić ją na inną np na PLN. takie proste, że ja na to nie wpadłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 mamy zgadywać czy inwektywami od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 takie proste, że ja na to nie wpadłem ? Jak będziesz w taki sposób podchodził do tematu, to może lepiej jak przejdziesz na Onet forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon65 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Czasami najprostsze rzeczy mogą okazać się trudnymi do rozwiązania, i wcale nie dlatego, że ktoś do sprawy podchodzi lajtowo. Nigdy nie przytrafiło się wam stanąć na jakimś problemie który był banalny, a na ten moment był wam (zdawał się wam) nie do przejścia i nie widzieliście drogi wyjścia? Czasami człowiek podchodzi do sprawy zakładając z góry, że spotkał się z niezłym orzechem do rozgryzienia i stosuje takie rozwiązania, gdzie po jakimś czasie okazuje się, że są nieadekwatne do rangi problemu. Dzięki za pomoc. Odpowiedź na pozostałe moje pytania znalazłem sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2011 No to napisz, że sposób działa. Ja zrozumiałem inaczej Twoją wypowiedź, ale cieszę się że zadziałało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach