Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2011 (edytowany) #Screen z ofertą usunięty# Oferty całkiem atrakcyjne, ceny tak samo. Proszę o jakieś opinie, gdyż "napaliłem" się na serwer premium Zdaję sobie sprawę, że jest darmowy test, jednak chciałbym usłyszeć też co nieco od was. Edytowano Luty 20, 2011 przez Miłosz To jest dział z opiniami, a nie do przedstawiania ofert. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2011 <div class="anaaltkisim"> <div class="anaaltkisimust"> Klon jak nic - zapewne nulled Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2011 dam plusy za fotki ich DC w nałęczowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 (edytowany) Szablon / skrypt strony to jedno a ich usługi to drugie... Po dniu testowania u nich konta mogę zapewnić iż kontakt z klientem jest na 5+. Odpowiadają do 24h od napisania (zazwyczaj po 3 godzinach). Wgrywam pliki na ftp. Edytowano Luty 21, 2011 przez Lawliet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Mam takie dziwne odczucie, że jesteś właścicielem owej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Haha No to masz błędne odczucie kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Haha No to masz błędne odczucie kolego Bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Bez przesady, istnieje jakieś tam prawdopodobieństwo, że akurat Lawliet lubi testować hostingi pomimo sygnałów ostrzegawczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Bez komentarza. O co ci chodzi? Temat jest jasny i klarowny, proszę o oceny serwera. Na prawdę... sądzisz, że ludzie są inteligentniejsi, aż tu nagle wyskoczy pan cep ze swoją ciętą ripostą Jestem administratorem strony Cybstrzaki.pl i właśnie wykupiłem hosting na Ostersi.pl Strona działa na tym serwerze już od dwóch godzin i sprawuje się świetnie, możecie sami sprawdzić szybkość działania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 (edytowany) mogę zapewnić iż kontakt z klientem jest na 5+ Zapewnić nam nie możesz niczego, chyba że faktycznie jesteś związany z w/w firmą. działa na tym serwerze już od dwóch godzin daj o sobie znać za pół roku, rok... firmy "krzak" też działają kilka godzin, dni, miesięcy, a potem cap. Kradziony szablon nie jest dobrym świadectwem o firmie więc wybacz, ale w tym przypadku Szablon / skrypt strony to jedno a ich usługi to drugie... ślepo bronisz firmy u której jesteś raptem... 2 godziny. W innych przypadkach zgodzę się, nie zawsze layout świadczy o jakości usług.. choć dziś te słowa mają jednak zastosowanie tylko w przypadku reklamówek małych sklepów odzieżowych. Firma która zajmuje się usługami internetowymi, nie dbająca o swój wygląd? Ach... nawet nie ma o czym mówić. Lepiej jakby mieli szablon nie zadbany, a swój. Jak to świadczy o firmie? Wnioski wyciągnij sam. Jeżeli Ci u nich dobrze, Twój wybór. Niech Ci się wiedzie. Zbyt pochopne jak na klienta, zbyt słabe jak na pracownika. Ot co. Edytowano Luty 21, 2011 przez szuwarek-mini (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 W takim razie poczekajmy na opinie innych osób. Odmeldowuję się, cya. PS: I przestańcie z tym podejrzewaniem mnie o pracowanie w/w firmie bo to jakiś kabaret -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 W swietle prawa to nie krzak NIP : 524 249 5143 REGON: 015690013 Ulica Piękna 68 Kod pocztowy: 00-672 Miejscowość: Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 http://firehost.pl/index.php?adminpanel=kontakt :-) Porównajcie... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 Czepiam się pewnie ,ale co tam... Wszystkie konta są zabezpieczone loginem i hasłem, dane są przechowywane na dyskach z RAID, a także na osobnych dyskach zewnętrznych, aby zapobiec ich utracie. To przecież wcale nie świadczy o bezpieczeństwie... Może to być RAID 0 ,który jest mniej bezpieczny od dysków nie umieszczonych w macierzy ( w przypadku awarii jednego dysku , wali się cały system plików,na wszystkich...) Dostęp do operatorów telekomunikacyjnych Żadne inne DC niema dostępu ...? Wcześniej było tego jeszcze więcej...ale widać pousuwali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 webh.pl to są inkubatory dla studentów ... ten adres ma kilka albo i kilkanaście firm między innymi tmtsystems.eu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 W swietle prawa to nie krzak AIP to prawie takie krzaki ale mentalne (bo oczywiście nie prawnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrenalineq 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2011 Czy ktoś jeszcze podzieli się opinią na temat tego hostingu? Interesuje mnie szybkość otwierania strony przy dużej popularności Oraz o podanie swoich odczuć związanych z tym usługodawcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2011 (edytowany) Dzis napotkalem ta firme w sieci, malo opinii o nich, ktos w ogole cos ma u nich? gdzie ta serwerownia sie znajduje? http://www.ontersi.p...confproduct&i=2 to nie sciema? dyski OCZ xeon 32gb ram za 400+ zł ktos cos wie wiecej na ich temat? patrze ze temat z lutego dzis kwiecien wiec 3 miesiace "juz" istnieja xD aha edit: doczytalem to niemcy "Serwery w Niemieckiej serwerowni w miejscowości Strasburg" zapewne serverloft.eu wiec thx Edytowano Kwiecień 8, 2011 przez poppe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2011 http://www.db.ripe.net/whois?searchtext=217.172.182.23+&searchSubmit=search "Serwery w Niemieckiej serwerowni w miejscowości Strasburg" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2011 (edytowany) inetnum: 217.172.182.0 - 217.172.182.255 netname: SERVER4YOU-1 descr: SERVER4YOU Dedicated Server Hosting descr: http://www.server4you.de E: Paweł był szybszy Edytowano Kwiecień 8, 2011 przez kamilek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobsx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2011 Chyba już zwinęli interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach