Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 (edytowany) Tomek.. a czemu nie sformatujesz tak samo divów jak sformatowałeś tabele? Efekt uzyskasz taki sam.. I widzisz, tu wchodzą w grę słowa ,,kompromis" Nie ma czegoś takiego jak kompromis. Zaprojektować można dosłownie wszystko kwestia chęci, pomysłu i wykonania.. Możesz powiedzieć że coś co się klientowi podoba zrobionego w css3 nie zadziała na starszych przeglądarkach, ale to nie znaczy że nie da się takiego efektu uzyskać w inny sposób. Edytowano Luty 21, 2011 przez Raffuss (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 (edytowany) Tomek.. a czemu nie sformatujesz tak samo divów jak sformatowałeś tabele? Efekt uzyskasz taki sam.. Ale w div-ach nie uzyskam takiego efektu. Chce uzyskać katalog produktów składający się tytułu produktu i ze zdjęcia produktu z tym, że w ramach jednego wiersza wysokość tytułów ma się dostosowywać do najwyższego wiersza (bo raz może by jeden raz dwa raz trzy wiersze) i tytuł ma być wyśrodkowany w pionie. To samo ma być z obrazkami. Edytowano Luty 21, 2011 przez regdos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 21, 2011 regdos to zrób sam tytuł w tabeli jednokomórkowej trochę padnięty jestem, bym pomyślał jak to w divie zrobić, ale mi się nie chce : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 @sponsi jak Ci się nie chce to po co piszesz? Regdos zaproponował działanie skuteczne, reszta nie zatem niech autor wątku sam sobie wybierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Jak Bartek wywołał ten wątek do góry ponownie to Sponsi znajdź trochę czasu i uzyskaj ten sam efekt (dokładnie chodzi o dostosowanie wysokości wiersza do najwyższej komórki oraz wyśrodkowanie w pionie w komórce), która ja uzyskałem ale bez tabelek. Jeżeli Ci się uda wyślę Ci piwo pocztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach