Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2011 Witajcie, Zakupiłem sobie domenke w AZ i mam kilka serwerów dedykowanych. Chciałbym zrobić, żeby było mniej więcej tak: głownadomena.pl - IP głownego dedyka s1.głównadomena.pl - IP drugiego dedyka itd itd. Da się tak zrobić ? Jak , tak, to proszę o jakieś instrukcję , czy coś Dziękuje! Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2011 Na dedyku drugim dodaj taką nazwę s1.głównadomena.pl, natomiast na dedyku pierwszym w strefie domeny głównadomena.pl dodaj rekord s1 A IP_z_drugiego_dedyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2011 Nie rozumiem ... ;/ Można jakoś bardziej jaśniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2011 Czego konkretnie nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2011 Dobra, poradziłem sobie. Kupiłem domenę w OVH i wszystko śmiga. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2011 Dobra, poradziłem sobie. Kupiłem domenę w OVH i wszystko śmiga. Dzięki Kupno u innego dostawcy nie było potrzebne. Wystarczyło każdą subdomenę skierować A recordem na poszczególne dedyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach