mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 Witam, mam pewien problem posiadam serwer dedykowany z confixem zainstalowalem apacha,mysql'a,php,ptoftpd itd .. wszystko ładnie skonfigurowałem niestety jesli wrzuce .httacess na serwer z zawartościa do rewrite(krótkich urli) to wyskakuje bład 403 - Dostęp zabroniony prosze o pomoc - 1 osobnikowi któremu uda się pomóc zapłace (syma sybloliczna xD) - mbank Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 skonfiguruj porzadnie apache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 Ohh, jest skonfigurowane (w.g php.pl tak jak tam pisało aktywowałem modół rewrite ale kaka .... 403) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 hmm a dorzuc do httpd.conf <Directory "/sciezka do katalogu html"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride All Order allow,deny Allow from all </Directory> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 No własnie to pisze na forum php i pare innych wszystko zrobilem LoadModule + te directory itd .... ale nadal 403 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 No własnie to pisze na forum php i pare innych wszystko zrobilem A pusty plik .htaccess jak wrzucisz na serwer to masz dostęp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2005 mam 403 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach