Cestro 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 Na sprzedaż blogi: 1. kondomy.net 2. turystykamedyczna.net 3. typysportowe.com.pl 4. dubaj.net.pl 5. wystrojwnetrz.info.pl 6. cestro.com.pl 7. turystyka.mragowo.pl Wszystkie zaindeksowane. Co jest w cenie: - domena/y (transfer wew. dropped.pl, domeny ważne prawie rok) - pliki z FTP - baza/y danych Sprzedam pojedynczo lub w całości (taniej w pakiecie). Wystawiam FV. Oferty i zapytania: biuro.seogroup@gmail.com GG: 31640472 PW via forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 Masę wpisów mają te blogi B) Naczytałem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cestro 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 (edytowany) Masę wpisów mają te blogi B) Naczytałem się Idealne pod zaplecze SWL/tematyczne/MFA Myślę, że po 10 unikalnych artykułów wystarczy w zupełności wystarczy na w/w potrzeby. E. A jak ktoś chce więcej treści na blogach to na pewno się dogadamy. Edytowano Luty 17, 2011 przez Cestro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cestro 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2011 Jako, że nie mogę edytować a pytań masa - odpowiadam. Cena za sztukę 70zł netto Cena za pakiet 350zł netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach