Krzych0o 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2011 (edytowany) Witam Kupiłem serwer vps i mam panel DirectAdmin. Chciałbym tam podłączyć 2 domeny tylko tak aby katalogi były osobno. Mógłbym prosić o pomoc jak to mam zrobić (tzn. napisanie co gdzie mam wpisać)? Z góry dzięki Edytowano Luty 16, 2011 przez Krzych0o (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2011 (edytowany) Dodając domenę do DirectAdmin, każda z nich ma automatycznie osobny katalog w /domains/nazwa_domeny/public_html Edytowano Luty 16, 2011 przez Hekko.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzych0o 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2011 rozumiem że wystarczy tylko wpisać nazwę domeny i dns i reszta wszystko sama się zrobi tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2011 rozumiem że wystarczy tylko wpisać nazwę domeny i dns i reszta wszystko sama się zrobi tak ? Tak w panelu DA dodajesz normalnie domenę w zakładce konfiguracja domen (albo jakaś podobna nazwa). U rejestratora domeny wpisujesz DNS' y które otrzymałeś od firmy, w której masz hosting. Utworzą Ci się katalogi tak jak napisał to Damian. I tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzych0o 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 dziękuje bardzo B) udało się to zrobić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach