Gość pink Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Cloud na openvz? Jak to zrobiliście? Dlaczego mam kupić u Was a nie ionic - mają więcej transferu, zapewne szybszy czas reakcji (czas dojazdu?) Co jest takiego w tych VPSach czego nie ma w 100 podobnych ofertach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Wydaje mi się że nie maja cloud. Tylko nazwa jest cloud a reszte to standardowa oferta. A na stronie nic nie jest napisane o technologi chmury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloud-vps 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Cloud na openvz? Jak to zrobiliście? Dlaczego mam kupić u Was a nie ionic - mają więcej transferu, zapewne szybszy czas reakcji (czas dojazdu?) Co jest takiego w tych VPSach czego nie ma w 100 podobnych ofertach? Nikogo nie zmuszamy do korzystania z naszej oferty, ale uważamy iż stosunek ceny do mocy jest korzystny, poza tym każdy może zamówić serwer na okres próbny i samemu przekonać się czy warto. Btw. specjalnie się dzisiaj zarejestrowałeś, aby zadać to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pink Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Btw. specjalnie się dzisiaj zarejestrowałeś, aby zadać to pytanie? A Ty specjalnie by puścić ofertę? ;-) Nazwa wprowadza w błąd. Wszędzie cloud, cloud, więc się zainteresowałem jak to działa, może faktycznie jakaś nowość, a tu rozczarowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloud-vps 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Cóż, przykro mi z powodu Twojego rozczarowania :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach