Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Po zalogowaniu się na DA, zamiast ujrzeć m.in meneżdzera ftp ukazuje mi się tylko i wyłącznie to http://img638.imageshack.us/i/afffm.jpg/.Proszę o pomoc! PS:Przed tym usunałem domenę i tak się stało, proszę opomoc mam hosting z webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 No skoro usunąłeś domenę, to jej nie ma - co chcesz administrować? DA ma domenę jako najwyższy poziom organizacji usług na koncie. Dodasz domenę - masz resztę. Możesz podejrzeć co jest na koncie - na górze masz link "pliki" do menedżera plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 czyli hm..bez domeny ani rusz? PS:Jak kupywałem hositng dostałem doemnei tymczasowa (moje IP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Nie wiem czy wtedy właśnie nie usuwa też katologu domeny ze wszystkimi plikami. W każdym razie jeżeli tak się stało to poproś support o przywrócenie plików. Poza tym konto ftp też wiąże się z domeną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Tak. jak mam meneżer plików to nic nie miałem , teraz wgrałem mybb i podczas instalacjii jest potrzebna baza mysql, któej nie mogę jak narazie zrobic?Czyli mam napisać do supportu aby mi przywrócili pliki dotyczące ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Niech Ci przywrócą całe konto. W DA klikasz na domenę a potem przechodzisz do administracji bazami, kontami FTP itd., więc bez tego to raczej nic nie zrobisz. Tak jak napisał Sponsi "Dodasz domenę - masz resztę" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 No dobra a jak narzie nie mam wykupionej doemny?Muszę ją przed napisaniem wykupić?W ów, panelu mam opcje "dodaj domenę"-ale coś mi nie działa.Z góry dzięki za wyrozumialosc i pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Jak nie masz jakiejkolwiek domeny dopisanej do konta, to niby pod jakim adresem chcesz widzieć swoją stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Tzn. wiesz, nawet jeżeli dodasz jakąkolwiek domenę np. costam.pl (nawet jeżeli jej nie przekierujesz) to będziesz miał możliwość "normalnej" administracji, czyli dostępu do dalszej części panelu. Tak naprawdę nie daje Ci to nic, dlatego, że Twoja strona nie będzie widoczna w internecie, czyli to co napisał kafi. Jeżeli używasz tego na własne potrzeby np. pliki, zdjęcia na forum, to w takim przypadku możesz podpiąć domenę .tk (rejestracja na dot.tk) lub skorzystać z darmowej subdomeny oferowanej przez hostera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 A webh nie dało poddomeny swojej czy cuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Dodaj do konta domenę w stylu whtnajlepszymforumnaswiecie.xyz to zobaczysz swoje bazy i inne rzeczy:) W innym wypadku, jeśli chcesz korzystać z domeny dodaj darmową nazwa.webh.pl - chyba ograniczeń nie mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Wystąpił błąd podczas tworzenia domeny Szczegóły Nie można utworzyć katalogu /home/warezowo/domains/costam.pl, A directory component in /home/warezowo/domains/costam.pl does not exist or is a dangling symbolic link Error creating /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html A directory component in /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html does not exist or is a dangling symbolic link Error creating /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html/cgi-bin A directory component in /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html/cgi-bin does not exist or is a dangling symbolic link Error creating /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html/cgi-bin/.htaccess Unable to open /home/warezowo/domains/costam.pl/public_html/cgi-bin/.htaccess for writing Nie można utworzyć katalogu /home/warezowo/domains/costam.pl/public_ftp, A directory component in /home/warezowo/domains/costam.pl/public_ftp does not exist or is a dangling symbolic link Nie można utworzyć katalogu /home/warezowo/domains/costam.pl/public_ftp/incoming, A directory component in /home/warezowo/domains/costam.pl/public_ftp/incoming does not exist or is a dangling symbolic link Errors encountered while creating domain. Not adding domain to /etc/bind/named.conf Błąd podczas tworzenia domeny takie coś mi po dodaniu byle jakiej domeny wyskakuje :(Wiecie czym to jest spowodaowne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xaxerox 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Z pocżatku miał byc warezik, lecz teraz przemyslałem sprawe i będizej dnak forum wielotemtyczne?Ale to chyba nie ma nic wspólnego z ów, błędem nieprawdaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Wgle, jak mozna usunac domene glowna xD ? mi sie to nigdy nie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Skontaktuj się z supportem, namieszane coś z uprawnieniami być może. Matmaxalez, można usunąć wszystkie domeny bez problemu. Nie ma żadnych ograniczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 U mnie, gdy domena jest ustawiona jako domyslna to nie moge jej usunac xD nie wiem czemu A teraz dziala xD hmm, dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach