Gość edi3545 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Witam, poszukuje serwera vps pod serwer gry x moje wymagania to: procesor: 2ghz+ pamięć ram: 1,2-3gb transfer: około 400gb lub więcej cena: najlepiej około 300zł, max 500zł na rok inne: nie potrzebuje żadnej pomocy technicznej najlepiej żeby serwer był w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 cena: najlepiej około 300zł, max 500zł na rok Ta cena jest za mała na takie parametry. U nas za podobny masz 75 złotych na miesiąc, w innych firmach ceny powinny być podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edi3545 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Ta cena jest za mała na takie parametry. U nas za podobny masz 75 złotych na miesiąc, w innych firmach ceny powinny być podobne. nie jest za mała - ja nie chcę żadnej pomocy technicznej i np. 1,2-2gb nie znaczy ze chcę koniecznie 2 gb a ten vps wydaje mi sie troche drogi w porównaniu do tego co widze w innych firmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 pod serwery gier to lokalizacja jest bardzo ważna, rezerwa na wydajności dysku, brak oversella itd, to kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 nie jest za mała - ja nie chcę żadnej pomocy technicznej i np. 1,2-2gb nie znaczy ze chcę koniecznie 2 gba ten vps wydaje mi sie troche drogi w porównaniu do tego co widze w innych firmach Niestety takie są teraz ceny. Jak masz gdzieś taniej to nawet nie czekaj, ale pamiętaj o jakości. Niższa cena, niższa jakość, nigdy odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach