filip955 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2011 Ważny jeszcze 23dni. jest to vps v16, dostosowany specjalnie pod moje zamówienie. Dane tech: 100gb dysk 500gb trafficu 2,7ghz w jednym wątku 1,5ramu (max 2gb) 3 adresy IP. Oddam za symboliczne 15zł do mbanku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edi3545 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 a przedłużenie ile kosztuje? nie zabardzo mnie interesuje jak za miesiąc będę musiał płacić ok. 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 25zł, przynajmniej takiego email'a dostałem, więc raczej tyle kosztuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 25 zł miesięcznie za przedłużenie tego VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Jaka lokalizacja jest tego VPS'a? I czy przedłużenie to na pewno 25 zł? W ofercie nie widzę takiego VPSa i o mniejszych parametrach są droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Według mnie , to jest jakiś przekręt , ew. Pan zapomniał o zerze przy opłacie,za przedłużenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Żaden przekręt, email widocznie pokazuje - http://ph9.pl/zrzut_ekranu.png lok. Niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Kupiłem od tego użytkownika skrypt (sprzedawany w innymi miejscu) . Wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów , jednak mimo wszystko ,zastanawia tak niska cena przedłużenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosser 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 10zł i kupuje pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach