Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2011 Odradzam zakup w Niemczech, ponieważ tam dbają o prawa autorskie. I to dość mocno.. dają Ci czas na usunięcie np 6h, a po 2h już serwer zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2011 Po pierwsze to trzeba czytać regulaminy oraz umowy Ale z tego co wiem, to w Holandii też są respektowane prawa autorskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buczi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2011 Witam, jeżeli chodzi o warez-host to ten transfer jest miesięczny bo sam używam tego serwera. Ale nie mogę się połapać tam z wysyłaniem masowej korespondencji email a ogólnie serwer szybki i wydajny pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HardStylerZ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Witam Jeżeli szukacie bardzo dobrego hostingu Offshore zezwalającego na Warez Linking polecam Xsltel ! Mam tam zakupione dwa vps'y i używam tego hostingu od dwóch lat. Nigdy nie maiłem większych problemów, support jest szybki i na najwyższym poziomie. Dodatkowo jeśli zakupicie sobie Reverse Proxy możecie zapomnieć o czymś takim jak DMCA. Główne DC to Ecatel (NL). Ceny są bardzo dobre, płatność możliwa poprzez Paypal, aha i jeszcze bardzo ważna wiadomość - wszystkie serwery są administrowane za darmo zarówno hosting współdzielony , vps'y jak i serwery dedykowane, - świetna sprawa zwracając uwagę na cenę ! Polecam w 100% sprawdźcie sami, - w razie czego możecie zawsze zażądać zwrotu pieniędzy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hastler 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 2 strony i nic konkretnego, jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy czy przepisy sie zmienily? Holandia nadal jest bezpiecznym krajem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 Ja preferowałbym Rosję pod takie "usługi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 2 strony i nic konkretnego, jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy czy przepisy sie zmienily? Holandia nadal jest bezpiecznym krajem ? Z jednej strony bezpiecznym, z drugiej strony np. thepiratebay.com blokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach