sokola 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2011 Jak w temacie, byłe chodził dobrze przy bazie 500 tys adresów. Info PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S21 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Mam takowy skrypt. Ile jest pan wstanie mi zaoferować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S21 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2011 Skrypt wczytuje txt. Cena hm... 30 zł płatność tylko PayPal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S21 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 Skrypt wczytuje txt. Cena hm... 30 zł płatność tylko PayPal Dobra 15+ transfer sorki za dubel Skrypt wczytuje txt. Cena hm... 30 zł płatność tylko PayPal Dobra 15+ transfer sorki za dubel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 taka cena mi gra, wyślij demo na pw lub tu podaj daj email wysle ci za darmo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S21 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2011 Ktoś chętny jeszcze to jest autorski system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2011 Posiadam skrypt do mailingu z edytorem rozbudowanym edytorem wizualnym i możliwością wysyłania e-maili html Lista wczytywana z pliku wskazanego przez użytkownika. 15 zł na mBank, Pekao SA, PayPal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
max188 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Potrzebuje skryptu do wysyłania mailingu na forum - obecnie 1600 osób jednak liczba rośnie. Forum mam na skrypcie SMF jednak sa problemy z wysylaniem dlatego szukam jakiegos skryptu. Wymagania: - skrypt musi wysylac maile zwykle i w formacie html - lista kontaktow powinna byc pobierana z pliku txt - i najwazniejsze powinien miec opcje kolejkowania Moj serwer ma ograniczenia 100 maili na godzine wiec uruchamiam sobie skrypcik ustawiam np 90 maili na godzine daje wyslij zamykam okno a on sobie dziala i wysyla az wysle do wszystkich Czekam na oferty - możliwa platnosc MB Zalezy mi na czasie bo juz sie dlugo mecze z tym wysylaniem i nic nie dziala jak powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Witam, także mam taki skrypt - za darmo;P - http://pommo.org/Main_Page Około miesiąca temu testowałem z rekordami typu xxxasa@domenazCatchAll.pl (około 2mln rekordów). Soft działał sprawnie, fakt baza trochę spuchła, ale nie było tragedii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektronik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Pommo nie działa dobrze na wszystkich serwerach. Prościej napisać coś swojego opartego o CRON'a. Dawno temu napisałem coś takiego: http://treker.eu/2010/12/25/prosty-skrypt-do-mailingu-cz-1/ Jednak nie miałem czasu na dalsze części, z tego co pamiętam to skrypt w wersji opisanej na blogu pozwala już na wysyłanie wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2011 Jak ktoś chce wysłać mailing na pół miliona maili to chyba go stać na postawienie vps zgodnie z wymaganiami skryptu (standardowa instalacja DA + suphp z custombuilda i ładnie śmigało) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholew 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2011 Mam taki skrypt do sprzedania, więcej informacji w temacie http://www.webhostingtalk.pl/topic/31689-sprzedam-newsletter-v10-mailing/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach