Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Sprzedam domenę taką jak w temacie, link do aukcji: http://allegro.pl/hotfile-com-pl-domena-na-sprzedaz-skrypt-sklepu-i1456294389.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 A czy przypadkiem "hotfile" to nie jest zastrzeżony znak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 A czy przypadkiem "hotfile" to nie jest zastrzeżony znak? Dlaczego? Domena rapidshare.pl była wystawiona rok czy dwa lata temu za 15 kafli i nikt o znak zastrzeżony nie pytał. Mogę zarejestrować nazwę partii politycznej i sprzedać, nikt nie będzie musiał mi dawać na to pozwolenia. Domena wolna - rejestruje i dysponuje ją jak chce. Chyba że mowa o spółkach takich jak google, allegro, wtedy sprawa ma inną postać. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Dlaczego? Domena rapidshare.pl była wystawiona rok czy dwa lata temu za 15 kafli i nikt o znak zastrzeżony nie pytał. Mogę zarejestrować nazwę partii politycznej i sprzedać, nikt nie będzie musiał mi dawać na to pozwolenia. Domena wolna - rejestruje i dysponuje ją jak chce. Chyba że mowa o spółkach takich jak google, allegro, wtedy sprawa ma inną postać. Pozdrawiam. Przecież hotfile,to taka sama firma jak google i allegro 0.O To że nie pytał,to nie znaczy,że go nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Chyba że mowa o spółkach takich jak google, allegro, wtedy sprawa ma inną postać. Ciekawy tok myślenia. Mógłbyś to wyjaśnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Nazwa domeny nie jest przedmiotem praw podmiotowych i sama w sobie nie podlega ochronie prawnej. Cybersquatter na tym się opiera. Jako, że 90% osób żałuje tego, że sami danej domeny nie zarejestrowali z korzyścią dla siebie, nie interesują mnie wasze wywody. W momencie rejestrowania domeny była wolna. Adam nie będę mego toku myślenia wyjaśniał, popełniłem tam być może błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2011 AUKCJA WYSTAWIONA PONOWNIE PRZEZ NIE AUTORYZOWANY ZAKUP POPRZEDNIEGO KUPUJĄCEGO. http://allegro.pl/hotfile-com-pl-domena-na-sprzedaz-skrypt-sklepu-i1468799028.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach