berix 10 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Akurat gdy miałem ważne rzeczy do zrobienia na serwerze to serwer padł wraz ze strona główna vipoower.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 U mnie działa... może twój ISP miał chwilowy problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViHost.PL 11 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Vipower.pl jak najbardziej działa i działał : ) Twoja strona u nas też działa jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 U mnie działa... może twój ISP miał chwilowy problem? a możliwe.. wtedy łączyłem się przez TP, ale naprawdę się zdenerwowałem bo połączenie z ftp naprawdę było priorytetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2011 To na przyszłość, zanim z nerwów zaczniesz śmiecić, to przeczytaj łaskawie regulamin tego działu. Jest sobie na samej górze podklejony. Jak zauważysz pogrubione tam fragmenty i się do nich dostosujesz, to może zaczniesz najpierw winy szukać u siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2011 Za zgodą wszystkich tutaj zebranych, pozwolę sobie przenieść temat do Kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach