shreeve 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Na wstępie chciałbym się z wszystkimi przywitać. Dzień dobry. I już przechodzę do meritum sprawy. Poszukuję hostingu (możliwie najtańszego), który oferowałby dostęp do serwera MS SQL Server 2008. Interesowałaby mnie jedna baza danych, przy czym ciężko mi określić ilość połączeń (raczej nie będzie to zastraszająca ilość). Dodatkowym wymogiem jest podłączenie zdalne do bazy - z innego serwera z aplikacji opartej na PHP5 (i Apache). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Hostingu .net z bazą MSSQL, czy hostingu samej bazy MSSQL? http://kki-bci.pl/?strona,menu,pol,glowna,0,0,1397,nasza_oferta,,ant.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 W ogicom także dostaniesz to czego potrzebujesz. Tylko niestety, nie pytaj mnie za jak i za ilę bo nie wiem. Napisz na bok@ogicom.pl że coś potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach