DawPi 49 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Ojojo.. Zły dzień w pracy? Tak, Ty nigdy nie zachwalasz swoich produktów i zawsze wiesz lepiej.. Hipokryta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Ale to są istne i wierutne bzdury. Nie od dziś wiadomo, że wszystko co jest Twoje to jest najlepsze a to co innych (moje) to do bani. I to nie @xorg ma zły dzień tylko jak zawsze Ty musisz pokazać, że jesteś niewiadomo jaki. Koniec OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Tak, Ty nigdy nie zachwalasz swoich produktów i zawsze wiesz lepiej.. Hipokryta. Co innego zachwalać swoje produkty, a co innego niesłusznie jeździć po innych. A każdy dobrze wie że najłatwiejszą metodą walki z konkurencją jest wytykanie jej błędów. @Change - rzeczywiście , nie zauważylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Z darmowych: SMF Z płatnych: IPB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Wg mnie vb3.8.6>ipb3>vb4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Osobiście wydaje mi się że zamiast vB4 wolałbym już kupić XenForo które mimo że RC jeszcze, to jest IMO lepszą alternatywą dla niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Jeśli nie boisz się takich prób w bety, rc itp. to pewnie i będzie to fajny skrypt Ale myślę że nie warty swojej ceny dopóki nie wyjdzie wersja finalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2011 Osobiście wydaje mi się że zamiast vB4 wolałbym już kupić XenForo które mimo że RC jeszcze, to jest IMO lepszą alternatywą dla niego Dużo materiałów z dokumentacji i możliwości to nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach