Gość Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Wczoraj w Gdańsku Głównym : ) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Eheheh też to widziałem wczoraj jak bilet kupowałem Pierwsza myśl 'szkoda, że nie mam aparatu w tel.' heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 W Warszawskim metrze często tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Multikino Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Widzę że to w intercity Dobrze im tak, ta spółka to fikcyjny twór, utrzymywany nie wiadomo po co. W ogóle kolej u nas leży, jak większość rzeczy zresztą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Widzę że to w intercity Dobrze im tak, ta spółka to fikcyjny twór, utrzymywany nie wiadomo po co. W ogóle kolej u nas leży, jak większość rzeczy zresztą... Narzekał byś tylko. Tragicznie nie jest, i da się dojechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Narzekał byś tylko. Tragicznie nie jest, i da się dojechać. Dokładnie. Ostatnio gdy jechałem z Katowic do Malborka to pociąg w Malborku był nawet 5 minut przed zaplanowanym przyjazdem Generalnie dość często kursuje na tej trasie(Malbork - Katowice i w drugą) i nie miałem jeszcze problemów typu godzinne(kilku) opóźnienia czy coś podobnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Ale mi nie chodzi o ich punktualność w okresie poza zimowym i poza letnim. Chodzi mi o politykę tej firmy, uwalanie kolejnych połączeń, branie większej kasy z dotacji za mniejsza ilość połączeń, dwu wagonowe pociągi TLK w których ludzi jest na 5 wagonów. Tego typu rzeczy mi się nie podobają. Jak nie ma mrozu i śniegu to dojechać się da. Jeszcze bo od 1.03 kolejna rzeźnia w połączeniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Podziękuj wodzowi Polaków za sprzedaż PKP i podział na XX spółek które robią co chcą, pociągi jeżdżą jak chcą i wyglądają jak chcą Dodatkowo problemy z rozkładem oczywiście spowodowane podziałem na XX spółek przez co każda z nich musi układać swój plan a później wszystkie korygują je ze sobą dzięki czemu dochodzi do nieścisłości w rozkładach Raz masz pociąg co 15 minut a raz co 3-5 godzin w tą samą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 [brak możliwości edycji] A do remontów zabierają się jak pies do jeża... Tylko utrudniają życie remontami w centrum Warszawy... http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,news,lukasz-wieczorek-sprawdza-jak-idzie-remont-tunelu,65892.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 No, kolejny narzekacz... Zauważ że remonty mogą się opóźniać lub zajmować wiele czasu z wielu powodów: - deszcz/śnieg - pozwolenia, przeszkody prawne - ukształtowanie terenu - ograniczony dojazd do remontowanego fragmentu - wiele więcej, teraz nie mam weny na wymyślanie Ale telewizja oczywiście pominie te aspekty, a ludzie będą mieli na co narzekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 No faktycznie nie ma na co narzekać. Donek zdymisjonuje znowu jakiegoś wiceministra i słupki PO pójdą w górę. A naród będzie znowu w niego patrzał jak w boga. Remonty opóźniają jeszcze takie sytuacje jak położą nową nawierzchnie, to przypomni im się, że trzeba wymienić jeszcze infrastrukture wod-kan Ale dalej udawajmy, że jest tak jak powinno wybory w Polsce mogłyby być co 2 lata. Kraj szybciej by się rozwijał http://demotywatory.pl/2643831/Juz-niedlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 10, 2011 Trzeba mieć jeszcze na kogo głosować co dwa lata Nie no ja nie narzekam ale jak by się wzięli raz a porządnie i to zrobili to byłoby lepiej. Niech wezmą przykład z Niemców. Tam jak remontują drogi to zamykają całe miasto dla ruchu ulicznego, zrywają całą nawierzchnię i kładą nową. Tworząc parkingi dookoła miasta a normalnie z buta możesz dojść. Trwa to tydzień a robione jest co 10 lat i czy oni narzekają? Nie Jak by u nas robili to w miarę normalnie i sprawnie to by nie było żadnych problemów a tak to zanim zrobią jeden odcinek to poprzedni który robili nie dawno już się posypie Podobnie jest z torami. Niby w mojej okolicy szlifowali tory a różnicy w jeździe nie ma... (zarząd twierdzi co innego ale oni mercami jeżdżą to co oni tam wiedzą). xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach