kajtek 7 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2011 Jesteśmy oficjalnym resellerem tego panelu, jak i game-panel. To jakiś problem ze umieściliśmy dane mojego kolegi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2011 Jesteśmy oficjalnym resellerem tego panelu, jak i game-panel. To jakiś problem ze umieściliśmy dane mojego kolegi? Edart z tego forum to Wasz kolega? http://szybki-serwer.pl/index.php?page=2 Coś Ci to kłamstwo nie poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2011 Czyli uważasz ze kłamię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 12, 2011 Zebys nie klamal, to bys juz to jakos udowadnial, a nie tylko przedluzasz rozmowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2011 Witam, jestem autorem tego panelu. Premiumy.pl to demo panelu, ktore pokazuje zainteresowanym. Jedynym resellerem panelu jest firma easyfiles.pl. Premiusek.pl korzysta z tego skryptu i tyle. Mam nadzieje, ze wszystkie watpliwosci zostaly rozwiane. Pozdrawiam Konrad Z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach