mentor92 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Witam ! Mam do sprzedania skrypt megavideo bez-limitu. Skrypt loguje sie jako premium user i nie uzywa transferu serwera , tylko serwera z megavideo.com Cena : do negocjacji Kontakt oraz Informacje : mentor@10g.pl lub gadu-gadu 33697468 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 A może jakieś demo gdyż nie wiadomo co dokładnie sprzedajesz i nie wiadomo jaką cenę ustalić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mentor92 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 A może jakieś demo gdyż nie wiadomo co dokładnie sprzedajesz i nie wiadomo jaką cenę ustalić... ok . Zaraz demko dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 2 godzinki minelo a po demie ani sladu. Czysta sciema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Dajmy mu trochę czasu... Bo tak w ciemno to mogę dać max 1zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Ja patrzac na ilosc postow oraz brak odpowiedzi na chec zobaczenia dema nie dal bym nawet 1zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Wczoraj dostałem demo na gg: http://s.loadmovie.pl/mv/ Autor mysle ze sie nie obrazi bo i tak miał dodac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Bardzo słaby skrypt i nie dopracowany... Pobierając plik ściągasz plik stream.php zamiast np. film.avi a odtwarzacz działa tak jak by chciał a nie mógł Moja oferta 1zł jest nadal ważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Wpiszcie w Google Megavideo Grabber and Streamer Script by NGCoders. Znajdziecie to samo, tylko że nie polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 To jak w końcu ten skrypt działa ? Transfer przez serwer czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2011 Oczywiście. Tylko przez curl a tego większość hostingów nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach